Compra entradas para Rubí y Los Lingotes-Enguany mos forram Produccions/CIRCAIRE 2021, en Alcúdia | PlanPlanner, por CIRCAIRE
Rubí y Los Lingotes-Enguany mos forram Produccions/CIRCAIRE 2021
Event s rub%c3%8d 2

Rubí y Los Lingotes-Enguany mos forram Produccions/CIRCAIRE 2021

Veranstaltet von: CIRCAIRE

Auditori d'Alcúdia. 0, Plaça de la Porta de Mallorca, 07400 Alcúdia, Illes Balears Karte ansehen Auditori d'Alcúdia. 0, Plaça de la Porta de Mallorca, 07400 Alcúdia, Illes Balears

Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Ereignisdetail

ENGUANY MOS FORRAM PRODUCCIONS

RUBÍ Y LOS LINGOTES

Cabaret

A partir de 12 anys

50 min

(Infants menors de 3 anys, entrada gratuïta)


Si parlem de cabaret i lluentons, és impossible no pensar en l’exuberant bellesa, veu i glamur d’Alejandra Palacios Requena, coneguda com la llegenda viva, l’escultural super vedette “Rubí”.

Si parlem de música d’or i ritmes moderns. Qui no ha ballat fins altes hores de la nit, amb la fabulosa orquestra “Los Lingotes” i els seus ritmes desenfrenats?

Per primera vegada, en rigorosa exclusiva, i gràcies a l’ímpetu de la humil companyia “Enguany Mos Forram Produccions”, aquests dos monstres de l’espectacle uneixen les seves forces únicament per l'afany de nous reptes artístics i el delit cap al seu estimat públic. 

Tot això amanit per la màgia del gran il·lusionista italià "Camillo" i els arriscats números del faquir "Kikirikir", en un cabaret que no deixarà a ningú indiferent.

La interpretació, adornada per un ric i vistós vestuari i servida per una eficaç luminotècnia, es desenvoluparà a excel·lent ritme i gran bellesa plàstica.

Zugangsrichtlinien

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Bewertungen (3) 3 Bewertungen

Gemma
10/05/2021
War dabei am 9/05/2021 BESTÄTIGTE BEWERTUNG
Rialles sense parar
Gran actuació de 4 veterans de les arts esceniques. No atures de riure en els 50’ 100% recomenable
Ines
10/05/2021
War dabei am 9/05/2021 BESTÄTIGTE BEWERTUNG
Ni fu ni fa
Primer, no han estat gaire puntuals. Hi ha hagut moments còmics, però altres de molt forçats i moments molt lents. No saps de que va l’espectacle... si es musical, cachondeo, ...
Rafel
10/05/2021
War dabei am 9/05/2021 BESTÄTIGTE BEWERTUNG
Espectacle molt divertit.
Espectacle molt divertit, 100% recomanable!
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren