Compra entradas para BREDDA - Festa Major de la UdL (06-05-2021), en Lleida | PlanPlanner, por Consell de l'Estudiantat de la UdL
BREDDA - Festa Major de la UdL (06-05-2021)
Event m captura de pantalla 2021 04 23 a las 12.56.42

BREDDA - Festa Major de la UdL (06-05-2021)

Organizado por: Consell de l'Estudiantat de la UdL

Campus Cappont UdL. Campus Cappont UdL, Lleida Ver mapa Campus Cappont UdL. Campus Cappont UdL, Lleida

Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

ESDEVENIMENT PER A LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA DE LA UDL: Accés limitat a estudiantat, PDI i PAS i familiars d'aquests.


IMPORTANT: Les entrades són nominatives i han de constar-hi els cognoms complets de la persona inscrita. També cal facilitar un correu de contacte vàlid. Per canvis o incidències, contactar a ce.festamajor@udl.cat


L'import de 2€ és retornarà si finalment s'assisteix al concert i es valida l'entrada. La gestió de la devolució correspon a la plataforma Entradium i es realitzarà com a molt en el termini d'una setmana.


Bredda és fusió festiva, de caliu i germanor, amb una espurna reivindicativa que consoliden un missatge únic fent homenatge al més pur sentit de la paraula, que significa ‘germà’ en patois, un dialecte jamaicà.

Amb un any i mig amb la formació al complet, la banda es proclama com un dels grups amb més projecció de les terres de Lleida. Durant el 2019, Bredda aconssegueix retrobart-se amb el públic en més de 40 ocasions, compartint escenari amb Zoo, Itaca Band, Koers, Xavi Sarrià, Doctor Prats, Porto Bello, Pastorets Rock, Seikos, etc.

El grup revelació de les terres de Ponent obra la porta d’aquest 2021 presentant el resultat del treball realitzat durant tot un any amb el seu primer disc: el projecte més ambiciós al qual s’han afrontat fins a dia d’avui, amb una sortida prevista per aquesta propera tardor.


MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de la FESTA MAJOR UDL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin a la FESTA MAJOR UDL.


El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció entre concerts de tots els espais.
 • A l'entrada hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'organització per garantir la distància de seguretat.
 • En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
 • S'habilitarà un accés d'entrada i un de sortida diferenciats per tal de no produir aglomeracions de persones.


Mesures individuals:

 • Recorda que en tots els espais de la festa cal mantenir una distància de seguretat de 1,5 metres entre les persones.
 • L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria.
 • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'organització.
 • Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'obertura de portes per facilitar l'entrada esglaonada.
 • Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.


EN PROCEDIR A LA RESERVA DECLAREU RESPONSABLEMENT:

 • Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l'activitat en què participo. Així mateix, entenc que l'entitat organitzadora de l'activitat no és responsable de les contingències que puguin ocasionar-se amb relació a la pandèmia durant l'activitat.
 • Que he estat informat/da i estic d'acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s'hagin de dur a terme si apareix el cas d'una persona amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l'activitat.
 • Que informaré l'entitat organitzadora sobre qualsevol variació el meu estat de salut compatible amb la simptomatologia Covid-19, així com de l'aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el meu entorn familiar. Enllaç de comunicació de casos: http://www.prevencio.udl.cat/ca/page/comunicacio-casos/


TOTA LA INFORMACIÓ A: http://www.estudiantat.udl.cat/ca/activitats/festa-major/

Política de acceso

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Galería

Ver galería

Opiniones (8) 8 Opiniones

Arnau Bòria
11.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Estuvo fachero
:)
Anna Sansa Cobo
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Molt bé!
El concert va estar molt bé i les mesures de seguretat i sanitàries van ser molt i molt correctes
Rosa Mari
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Concert Bredda
Molt bé fabulós en va encanta, seguiu això nois super super bé ,en vau fer axecam de la cadira i posant a balla gracies per aquesta estoneta tan agradable fins la propera arreveure !!!!
Pol
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Concert
Maco
Marina
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Bredda
Muy buen concierto y organización de este
Como cualquier sitio de internet utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que aceptas su uso. Más info