Compra entradas para Gastrowine nights amb Leitmotiv, en L'Espluga de Francolí | PlanPlanner, por Celler Rendé Masdéu
Gastrowine nights amb Leitmotiv
Event s whatsapp image 2021 05 31 at 22.43.50

Gastrowine nights amb Leitmotiv

Organizado por: Celler Rendé Masdéu

Restaurant Forevents al celler Rendé Masdéu. Ctra. N-240 km 39,5 Ver mapa Restaurant Forevents al celler Rendé Masdéu. Ctra. N-240 km 39,5

Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Detalle del evento


El proper 11 de Juny es celebrarà la segona edició de les GASTROWINE NIGHTS a la terrassa del restaurant Forevents al celler Rendé Masdéu.


Les Gastrowine nights són varies edicions de nits temàtiques que es celebraràn aquest estiu, en les que la gastronomia i el vi de la Conca de Barberà faran tàndem amb la cultura per fer-vos viure experiències úniques en un lloc idílic com és el Molí de Poca.


L'ENTRADA INCLÒU UNA TAPA I UNA COPA DE VI !


Aquesta nit tindràs la oportunitat d'escoltar en directe a LEITMOTIV jazz band, entre un sextet de jazz i un grup de versions revival formada el 2015 per 6 músics de la Conca de Barberà.Durant el concert hi haurà servei de foodtruck. Un sortit de diferents tapes i bocateria, així com vins a copes del Celler Rendé Masdéu, cervesa i tot tipus de refrigeri.

IMPORTANT: Les entrades són nominatives i han de constar-hi els cognoms complets de la persona inscrita. També cal facilitar un correu de contacte vàlid. Per canvis o incidències, contactar a celler@rendemasdeu.cat.

MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de les GASTROWINE NIGHTS pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin a l'esdeveniment.

L'event seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

  • A l'entrada hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
  • L'aforament i la disposició dels seients i les taules compliran les distàncies de seguretat requerides.
  • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'organització per garantir la distància de seguretat.

Mesures individuals:

  • Recorda que en tots els espais del recinte cal mantenir una distància de seguretat de 1,5 metres entre les persones.
  • L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria quan no s'estigui menjant o bebent.
  • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'organització.
  • Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.
  • Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.

EN PROCEDIR A LA RESERVA DECLAREU RESPONSABLEMENT:

Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l'activitat en què participo. Així mateix, entenc que l'entitat organitzadora de l'activitat no és responsable de les contingències que puguin ocasionar-se amb relació a la pandèmia durant l'activitat.

Que he estat informat/da i estic d'acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s'hagin de dur a terme si apareix el cas d'una persona amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l'activitat.

Política de acceso

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

Galería

Ver galería

Opiniones (3) 3 Opiniones

Imma
12.06.2021
Asistió el 11.06.2021 OPINIÓN VERIFICADA
.
12.06.2021
Asistió el 11.06.2021 OPINIÓN VERIFICADA
.
.
Rosa María
12.06.2021
Asistió el 11.06.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Rendé Masdeu
Un concierto en un sitio muy agradable.
Como cualquier sitio de internet utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que aceptas su uso. Más info