Compra entradas para JAZZWOMAN - Festa Major de la UdL (06-05-2021), en Lleida | PlanPlanner, por Consell de l'Estudiantat de la UdL
JAZZWOMAN - Festa Major de la UdL (06-05-2021)
Event m captura de pantalla 2021 04 23 a las 12.56.42

JAZZWOMAN - Festa Major de la UdL (06-05-2021)

Organizado por: Consell de l'Estudiantat de la UdL

Campus Cappont UdL. Campus Cappont UdL, Lleida Ver mapa Campus Cappont UdL. Campus Cappont UdL, Lleida

Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

ESDEVENIMENT PER A LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA DE LA UDL: Accés limitat a estudiantat, PDI i PAS i familiars d'aquests.


IMPORTANT: Les entrades són nominatives i han de constar-hi els cognoms complets de la persona inscrita. També cal facilitar un correu de contacte vàlid. Per canvis o incidències, contactar a ce.festamajor@udl.cat


L'import de 2€ és retornarà si finalment s'assisteix al concert i es valida l'entrada. La gestió de la devolució correspon a la plataforma Entradium i es realitzarà com a molt en el termini d'una setmana.


JAZZWOMAN

Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l'afro-trap a la salsa, de la merenga a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s'ha situat en l'escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües. ​

Després pujar-se a l'escenari amb Matxet a la Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO a "Cançons d'ofrena" i compartir el seu primer mixtape 'Bagheera' (2018), l'artista valenciana presenta el seu nou disc en solitari a principis de 2020 , convertint de nou la música en una revolució on la seva arma és el seu estil i la seva denúncia la violència. ​

MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de la FESTA MAJOR UDL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin a la FESTA MAJOR UDL.


El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció entre concerts de tots els espais.
 • A l'entrada hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'organització per garantir la distància de seguretat.
 • En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
 • S'habilitarà un accés d'entrada i un de sortida diferenciats per tal de no produir aglomeracions de persones.


Mesures individuals:

 • Recorda que en tots els espais de la festa cal mantenir una distància de seguretat de 1,5 metres entre les persones.
 • L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria.
 • L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'organització.
 • Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'obertura de portes per facilitar l'entrada esglaonada.
 • Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.


EN PROCEDIR A LA RESERVA DECLAREU RESPONSABLEMENT:

 • Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l'activitat en què participo. Així mateix, entenc que l'entitat organitzadora de l'activitat no és responsable de les contingències que puguin ocasionar-se amb relació a la pandèmia durant l'activitat.
 • Que he estat informat/da i estic d'acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s'hagin de dur a terme si apareix el cas d'una persona amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l'activitat.
 • Que informaré l'entitat organitzadora sobre qualsevol variació el meu estat de salut compatible amb la simptomatologia Covid-19, així com de l'aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el meu entorn familiar. Enllaç de comunicació de casos: http://www.prevencio.udl.cat/ca/page/comunicacio-casos/


TOTA LA INFORMACIÓ A: http://www.estudiantat.udl.cat/ca/activitats/festa-major/

Política de acceso

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Galería

Ver galería

Opiniones (5) 5 Opiniones

Sara
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Concierto muy agradable
Hacía mucho calor y la mayoría de las sillas estaban al sol pero el concierto muy bien
Joan Morera
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
SORPRESA I MOLT GAS
Em va encantar. Ho van fer genial i van conectar molt bé amb el públic. Llàstima que falles el corren elèctric... Un 10!!
Marta
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Canelita en rama
Grandisima cantante, mejor persona. Me lo pasé bomba a más no poder, es una artistaza en el escenario
Grisel Pérez
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Muy buen ambiente
Estuvo bien a pesar de las medidas de seguridad
Marta
7.05.2021
Asistió el 6.05.2021 OPINIÓN VERIFICADA
Ha estado super guai
me ha encantado y superado todas mis expectstivad
Como cualquier sitio de internet utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que aceptas su uso. Más info