Compra entradas para Wonder Drink-Mantega Circus/ CIRCAIRE 2021, en Port d'Alcúdia | PlanPlanner, por CIRCAIRE
Wonder Drink-Mantega Circus/ CIRCAIRE 2021
Event m wonder

Wonder Drink-Mantega Circus/ CIRCAIRE 2021

Organizado por: CIRCAIRE

Espai Circaire-Port d'Alcúdia. Carrer del Moll, 27, 07400 Alcúdia, Illes Balears Ver mapa Espai Circaire-Port d'Alcúdia. Carrer del Moll, 27, 07400 Alcúdia, Illes Balears Elige fecha

Descripción

Mantega

Wonder Drink

Clown/Comèdia física/ Malabars

Familiar

35 minuts

(Infants menors de 3 anys, entrada gratuïta)


Volen ser més forts, ràpids i llestos?

Allò que vostès necessiten és WONDER DRINK!

Molt original i innovador, Mantega transportarà tot el públic a una altra dimensió, un viatge de sensacions inoblidables, on la rialla i les sorpreses estan garantides. Es quedaran sense paraules amb aquest show que fusiona perfectament el món del circ i del teatre, veuran Mantega manipulant objectes quotidians tals com copes, glaçons de gel i líquids d’una manera mai vista abans, i els sorprendrà amb un gran final impredictible.

En un ambient que imita un saló, el show presenta infinitat de sorpreses, res acaba sent allò que semblava, els malabars són subtilment descoberts en llocs insospitats i jugats amb molta precisió.

Aquest show es va crear a Cabo Verde, Àfrica, co-dirigit amb Park Sang-Sook a Corea del Sud i presentat ja a diversos països del món com Nova Zelanda, Canadà, Rússia, Espanya, Alemanya, Itàlia i altres Països d’Europa.

Es tracta d’un show brasiler que combina comèdia visual, habilitats de circ i carisma.Política de acceso

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.
Como cualquier sitio de internet utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que aceptas su uso. Más info