Compra entradas para Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo, en Barcelona | PlanPlanner, por Antic Teatre
Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo
Event m 35423743946 8cc9aa5d6b k

Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo

Antolatzailea: Antic Teatre

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN Mapa ikusi Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN Eguna aukeratu

Deskribapena

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.
Recorda que abans de venir a l'Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d'autoresponsabilitat. Pots tramitar-lo al següent enllaç: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.
Recuerda que antes de venir a Antic Teatre y siempre en caso que preveas el regreso a tu domicilio habitual entre las 22h y las 23h, has de tener a punto tu certificado de autorresponsabilidad. Puedes tramitarlo en el siguiente enlace: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.
Please be aware that if you think you may be returning home between 10 and 11pm at night, you need to be in possession of an own-responsibility certificate before coming to Antic Teatre. You can obtain one through the following link: https://certificatdes.confinapp.cat/#/


CATALÀ
Mandonguilles de Frenillo és el xou més llastimós del segle XXI. I ho és sense fer l’única cosa que tots els xous presumptament humorístics fan: LLÀSTIMA. Molta gent vol experiències 4D de posar-se en la ment d’un ximplet. Molta gent vol passar una estona sentint insults a tort i a dret. Molta gent, farta de relliscar en merda, vol un GPS de la merda. Molta gent vol psicoanàlisi del feixisme de masses en massa. Molta gent vol veure a molta gent esfondrar-se per mai tornar-se a alçar. A tota aquesta molta gent no els podem recomanar altra cosa que l’espectacle: Mandonguilles de Frenillo!

CASTELLANO
Mandonguilles de Frenillo es el show más lastimero del siglo XXI. Y lo es sin hacer la única cosa que todos los espectáculos presuntamente humorísticos hacen: LÁSTIMA. Mucha gente quiere experiencias 4D de meterse en la mente de un simplón. Mucha gente quiere pasar un buen rato oyendo insultos a diestra y siniestra. Mucha gente, harta de patinar en mierda, quieren un GPS de la mierda. Mucha gente quiere psicoánalisis del fascismo de masas en masa. Mucha gente quiere ver a mucha gente derrumbarse para nunca volverse a alzar. A toda esa gente no podemos más que recomendar el espectáculo: Mandonguilles de Frenillo!

ENGLISH
Mandonguilles de Frenillo is the most pitiful show of the 21st century. And it manages this without doing the only thing that all supposedly comic shows do: provoke PITY. A lot of people want the 4D experience of entering the mind of a fool. A lot of people like to spend a good time listening to insults being handed out right and left. A lot of people, tired of constantly slipping on shit, want a shit Sat-Nav. A lot of people want mass fascism to be psychoanalysed en masse. A lot of people want to see a lot of people fall, never to rise again. To all these people, we can do no better than to recommend the show: Mandonguilles de Frenillo.

[+ INFO]

Sarbide politika

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Iritziak (7) 7 Iritziak

Pau Vidal
2021/03/3
2021/03/2 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Sobre Entradium
Preferiria, si fóssiu tan amables, que m'enviéssiu la versió en català d'aquesta valoració. En cas contrari, us prego que us abstingueu d'enviar-me'n més. Moltes gràcies
Anna Morant
2021/02/3
2021/02/2 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Sin parar de reir
Segunda vez que vamos a su espectáculo. Nos encanta el sin sentido con sentido de los diálogos. Las canciones lo más
Josep
2021/01/13
2021/01/12 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Karatepunk sempre!
Millor que l’espectacle d’humor d’en Torra anomenat: “A Catalunya manen els catalans”. Pitjor que un mes de vacances pagades.
Pau Vidal
2020/10/9
2020/10/6 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
Mala atenció al client
Bon dia. Com a client que soc no entenc la vostra falta de respecte d'enviar-me aquest qüestionari/valoració en una llengua que no és la meva. Si sou tan amables, envieu-me la versió en català.
Rosa
2020/04/26
2020/03/3 egunean joan zen IRITZIA BALIOZTATUTA
tot curios
Per favort! mira't la peli de Interestelar, val la pena, Sobretot mirar-la de nou despres del teu monolec. Un plaer escoltar-te! També un fart de riure!
Interneteko leku gehienetan bezela, gureeta hirugarren pertsonen cookiak erabiltzen ditugu. Nabigatzen jarraituz gero, hauek onartzen dituzula kontsideratuko dugu. Informazio gehiago